Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft en Haarlem

zes PANDEN IN vijf GROTE STEDEN

Zes woningen met huurappartementen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Delft en Haarlem.

De zes panden van Steenstraat I project zijn allen gelegen op kansrijke locaties. Er is sprake van spreiding over de steden Amsterdam, Rotterdam  (2 panden), Den Haag, Delft  en Haarlem en tevens over verschillende huurcategorieën.

Het  karakteristieke pand in Amsterdam heeft een oppervlakte van 240 m² en bestaat naast de begane grond, waar een gezellig restaurant is gevestigd, uit een souterrain en een verdieping. Het souterrain wordt momenteel ingrijpend verbouwd en voorzien van modern wooncomfort en gemak. Aansluitend zal Steenstraat het dak en de gevel renoveren.

De twee naast elkaar gelegen panden in Rotterdam zijn gelegen in een buurt in opkomst (Feyenoord). De totale oppervlakte bedraagt 480 m² en de staat van onderhoud is uitstekend. De panden kunnen eenvoudig in 5 appartementen en 1 winkel worden gesplitst zodat deze eventueel apart verkocht kunnen worden. Beide woningen zijn volledig verhuurd (100% bezettingsgraad).

Recentelijk gerenoveerde parterrewoning (83 m²) met luxe afwerking in het bruisende centrum van Den Haag.  Gesitueerd aan een rustige straat met voldoende parkeergelegenheid en met vrij uitzicht over het Huijgenspark. Met de centrale ligging van het pand is het stadscentrum, restaurants en uitgaansgelegenheden om de hoek. De treinstations Hollands Spoor en Centraal liggen op loopafstand. De staat van onderhoud is uitstekend en voorzien van moderne badkamer en keuken. Het appartement is geschikt voor verhuur aan bijv. starters. 

De  woning in Delft heeft naast de begane grond 3 bewoonbare verdiepingen en is gelegen tegenover de Technische Universiteit. Het Centraal Station is dichtbij en ook het historische centrum met haar aantrekkelijke winkels is op loopafstand. Het pand (bouwjaar 1922) is in zeer goede staat en heeft een woonoppervlakte van 135 m². De woning is volledig verhuurd. 

De woning in Haarlem (186 m²) is gevestigd aan de rand van het centrum van Haarlem in de rustige en mede daardoor geliefde koninginnebuurt dicht bij de prachtige Sint Bavo Basiliek. Het is wat je noemt een karakteristiek pand en wordt momenteel licht gerenoveerd zodat de nieuwe huurder er z.s.m. kan wonen en werken.

Aantal panden: 6 panden in vijf steden

Aantal huur: 17 appartementen

 

Huijgenspark 45C, Den Haag

Polderlaan 45 en 47 A/B, Rotterdam

Raamweg - Den Haag

Oostzanerdijk Amsterdam

Huijgenspark - Den Haag

Polderlaan 45 - Rotterdam

Eerste Emmastraat Haarlem

Michiel de Ruyterweg, Delft

GEÏNTERESSEERD? 

WIJ STAAN U GRAAG TE WOORD!